Confessions of a wife #01; Lente

Peach tree in spring

Nu de lente weer is begonnen, de bloemen en bomen weer in bloei staan, zie je langzaamaan iedereen uit z’n schuilplaats kruipen. De huispakken van de vrouwen worden weer netjes opgeborgen in de kast en de mannen ontwaken uit hun winterslaap, vaak nog inclusief een wintervetje. Het wordt steeds drukker op straat, de stad komt weer tot leven en de eerste toeristen zijn ook gespot. De restaurants gaan weer open of worden opgeknapt, iedereen is druk met het opruimen van de tuin, het planten van nieuwe gewassen en de mannen gaan weer aan het werk in de restaurants, waaronder mijn man.

Dit laatste vind ik aan de ene kant erg fijn, want ook mijn man heeft de hele winter vrij gehad. En hoeveel ik ook van hem hou, op een gegeven moment werd ik gek van hem en hij ook van mij, denk ik. Je zit te veel bij elkaar op de lip zit en ziet elkaar te veel. Klinkt misschien heel erg raar. De meiden die in hetzelfde schuitje zitten, weten wel waar ik het over heb. Probeer het maar eens en dan snap je precies wat ik bedoel.

Aan de andere kant is het ook jammer en vooral wennen. Je kunt nu niet meer spontaan op pad gaan en je moet ineens rekening gaan houden met werktijden. Wat het fijne er aan is, is dat ik dus ’s avonds gewoon weer zelf kan bepalen wat ik wil zien op de televisie, dat ik de afstandsbediening in m’n handen heb. Geen herhalingen van saaie politieseries of andere duffe programma’s die ik liever niet kijk. Vaak is er niet eens iets leuks op televisie, maar het gaat om het idee hè.

Eigenlijk zet ik het liefst netflix op. Meestal series, maar zo af en toe ook eens een film. En ja, ook ik kijk stiekem series die m’n man heel erg graag wilt zien. Nu maar hopen dat hij dit niet leest 😉 Ik ben nu net begonnen in een nieuwe serie “13 reasons why“. Weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden, maar we kijken gewoon even verder.

Weten jullie nog leuke series, die ik zeker gezien moet hebben?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *