Lifestyle,  Travel

4 manieren om vakantieherinneringen te bewaren

Na maanden wachten is het eindelijk zo ver; je gaat op vakantie. Jammer genoeg duurt het wachten altijd langer dan de vakantie zelf. Juist daarom is het zo leuk om je vakantieherinneringen te bewaren. Eerder schreven wij al een artikel over een foto op hout, wat een leuke manier is om een vakantieherinnering te bewaren. In dit artikel vind je nog meer manieren om jouw vakantieherinneringen te bewaren.

Stel je eigen reisdagboek samen

Een erg leuke manier om jouw reisverhalen en foto’s te bewaren is door middel van Travel Diaries. Een website waarin jij je eigen reisdagboek samenstelt. Voeg verhalen toe aan de het digitale dagboek. Hierbij kun je kiezen of je dit openbaar wil doen, of alleen voor jezelf. Verder kun je foto’s en locaties toevoegen. Het digitale gedeelte is helemaal gratis. Wil jij je reisdagboek op papier? Dan kun je dit achteraf ook voordelig laten printen. Ideaal, niet?

Maak je eigen magazine

We hebben allemaal wel een ouderwets fotoboek met vakantieherinneringen. Wist jij dat je nu ook een trendy magazine kan maken van jouw vakantieherinneringen? Via Blurb kun jij je eigen magazine maken. Al vanaf €4,99 kun jij je eigen magazine laten maken. Upload je mooiste plaatjes en verhalen en je blad wordt afgedrukt. Uniek en een stuk makkelijker om mee te nemen dan zo’n groot album.

Maak een film van jouw vakantieherinneringen

Iedereen maakt filmpjes tijdens de vakantie. Dat is ook een stuk gemakkelijker geworden, door de kwaliteit van de camera’s op jouw telefoon. Hoe leuk is het om van die beelden een complete film te maken? Op Viedit kun je al vanaf €50,- je beelden professioneel laten monteren. Viedit maakt van jouw geüploade beelden een leuke film met bijpassende muziek. Makkelijker kan niet.

Wees zelf creatief

Ben jij creatief, en wil jij liever zelf iets doen met jouw vakantieherinneringen? Daar zijn ook verschillende manieren voor. Zo kun je bijvoorbeeld van elke plek waar jij geweest bent stenen meenemen. Schrijf met een watervaste stift de datum en de plek op de steen. Zo heb je een mooie vakantieherinnering. Decoreer ze in een schaal en je hebt ook nog eens een bijzondere eyecatcher in huis!

Ook kun je jouw eigen hanger knutselen van vakantieherinneringen. Dit is ook leuk voor de kinderen, die kunnen dan bijvoorbeeld hun eigen hanger maken van zelf gevonden souvenirs.

Hoe bewaar jij je vakantieherinneringen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.