Expat life,  Het leven van

5 absolute zomer musthaves

Yes!! De vakantie staat bijna voor de deur. En wat ga jij deze zomer doen? Heerlijke strandvakantie in Alanya? Of op vakantie in eigen land? Wat je ook gaat doen: deze 5 absolute zomer musthaves mogen niet ontbreken in jouw koffer of tas.

1. Roundies
De ronde strandlakens zijn dé zomertrend van 2018. De lakens komen oorspronkelijk uit Australië en zullen komende zomer op elk stand te zien zijn. En nu hoor ik je denken: een ronde strandlaken? Ja! Het voordeel is dat je gewoon met de zon mee kunt draaien zonder daarvoor je laken anders neer te leggen.

De roundies zijn te koop in veel verschillende soorten prints. Voornamelijk geïnspireerd op exotische dieren en schitterende tropische stranden. Ze zijn vooral opvallend door hun felle kleuren en franjes.

Uiteraard zijn de roundies niet alleen te gebruiken op het strand, maar ook bij het zwembad of voor een picknick. Je kunt het zelfs gebruiken als kleedje in de badkamer of slaapkamer.

2. Kleur en printjes
De modetrends voor 2018 zijn vrolijk, speels en opvallend. Dus kies vooral voor veel kleuren.

Knalkleuren are the new black, maar wanneer dat te heftig voor je is, doen pastelkleuren + één accentkleur het ook erg goed deze zomer.

Wat betreft de printjes moet je deze zomer gaan voor bloemen, strepen, stippen, ruiten of lekker gewaagd een jungle printje.

Wanneer een modetrend niet in jouw comfortzone past, kun je het natuurlijk ook gaan combineren. Dus trek een outfit aan waar jij je prettig in voelt met een accessoire in een knalkleur. Of zijn printjes niet helemaal jouw ding, kun je deze ook in een kleine hoeveelheid terug laten in jouw outfit door middel van bijvoorbeeld een shawltje.

3. Grote hippe strandtas
Hoe groter, hoe beter! Zorg er wel voor dat de strandtas naast het grote vak ook een aantal kleine opbergvakjes heeft. Hier kun je makkelijk kleine spulletjes in opbergen bijvoorbeeld sleutels, geld en een telefoon. Het is wel fijn dat je deze vakjes kunt afsluiten met een ritsje, zodat de spullen er niet makkelijk uit kunnen vallen.

4. Goed boek
Wat er zeker niet mag ontbreken in jouw strandtas is natuurlijk een goed boek! Heerlijk ontspannen op het strand een boekje lezen, wie wilt dat nou niet? Wil je graag wat boekentips hebben, lees dan onze blog 5 goede boeken om te lezen op vakantie.

5. Powerbank
Tegenwoordig neemt iedereen z’n mobiele telefoon en tablet mee op vakantie. En hoe vervelend is het, dat de batterij net op is, terwijl je een foto aan het uploaden bent om iedereen thuis jaloers te maken.

Een powerbank is dus erg handig om mee te nemen op vakantie, zodat je jouw telefoon of tablet op kunt laden, ook wanneer je even ergens bent waar geen stopcontacten in de buurt zijn.

Er zijn verschillende types te koop, voor ieder wat wils!

Meer musthaves?

Zijn er nog zomer musthaves die jullie meenemen en die hier niet tussen staan? Laat een reactie achter, zodat iedereen z’n lijstje kan aanvullen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *