Review

**REVIEW** Foto op hout bij Albelli

Ook graag een leuke herinnering aan de muur van jouw fantastische vakantie in Alanya? Ga eens voor wat anders in plaats van een simpele foto. Waarom geen foto op hout bij albelli?
Via albelli hebben wij de kans gehad om een eigen foto op hout te kunnen bestellen. Benieuwd wat wij er van vonden, lees dan snel verder!

Om in het thema van de blog te blijven hebben wij er voor gekozen om een foto op hout te bestellen van het prachtige uitzicht van Alanya. Het formaat van het schilderij is 40×30, en heeft liggend als vorm. De prijs is €44,95 + nog €4,95 aan verzendkosten. Maar wat vinden wij nou van het bestelgemak, de levering, de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding?

Bestelgemak
Het bestellen van de foto op hout bij albelli.nl is super makkelijk! Iedereen kan dit doen. Eerst kies je de vorm van het hout, namelijk vierkant, staand of liggend. Als tweede kun je het gewenste formaat selecteren, van 20×20 tot 100×100. De prijs komt meteen in beeld, waardoor je een gelijk een idee hebt van wat het kost. Ten derde krijg je de mogelijkheid om de plankrichting horizontaal of verticaal te doen, om vervolgens een foto vanaf je computer te uploaden in de editor van albelli. Hierdoor zie je meteen hoe het er uitgaan zien. Je kan de foto in de editor eventueel ook nog bewerken, of toch nog de plankrichting te veranderen. Ook is het fijn dat de editor uit zichzelf al aangeeft als de kwaliteit van je foto niet optimaal is. Ben je klaar met het uploaden van de foto en is de kwaliteit van de foto goed? Dan druk je op het winkelwagentje, en kun je de foto op hout meteen betalen.
Je kunt bij albelli  betalen met iDeal, PayPal, MasterCard, American Express en Klarna.

Wij vonden het een erg fijn systeem om te bestellen. Vooral het feit dat je eerst de maat kiest en meteen het bijbehorende bedrag weet voor je aan de slag gaat is erg fijn. Hierdoor weet je dat je nooit meer uitgeeft dan je uit wil geven, en niet voor verrassingen komt te staan. Door dit systeem weet je zeker dat je er altijd de beste kwaliteit uithaalt.

De levering
Over de levering kunnen wij niets dan goeds vertellen. De snelheid van het geleverde product was uitstekend. Op de site staat een levertijd van vijf werkdagen, maar wat schetst onze verbazing? Het product hebben wij op een vrijdag besteld, en we hadden het op dinsdagmiddag al in huis. Dat betekent dus maar een levertijd van twee werkdagen.

Verder zijn wij tevreden met de manier waarop het product verstuurd is. Ten eerst zitten er op de hoeken grote stukken schuim en hieromheen zit een soort dik plastic, waar je niet makkelijk doorheen komt. Een veiligere manier van het versturen is er naar onze mening niet.

De kwaliteit
Onze eerste indruk van de kwaliteit is goed. Het hout heeft een gladde afwerking en er zitten geen oneffenheden op, waardoor de foto uitstekend uitkomt. Ook de kleuren zijn precies zoals de kleuren op de foto en zijn dus niet verkleurt.
Let wel op, het is een product van hout. Hout ‘werkt’ dus 2 planken zullen nooit helemaal hetzelfde zijn, maar daar is in dit product niets over te zeggen. Het hout is goed, en de drie planken passen goed bij elkaar.

Albelli garandeert 100% tevredenheid, iets wat wij snappen als je zulke mooie en goede producten levert!

Ook het gebruiksgemak is perfect. Ja, wat is nou het gebruiksgemak van een foto op hout, hoor ik je denken. Toch is die er, want er zit een gratis ophangsysteem bij. Hoe handig is dat? Niet in de weer met gaatjes boren in het schilderij. Aan de achterkant van het hout zit, zoals je hieronder op de foto ziet, bovenin een gat met daarin een wit plastic dopje met kartelrand. Vanaf de voorkant zie je niets van dit systeem!


De prijs
De prijs verschilt per afmeting. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Zoals hierboven al beschreven staat is deze foto op hout €44,95 exclusief verzendkosten. Wij vonden dit in eerste instantie best wel prijzig klinken, maar als je het product eenmaal hebt, en de kwaliteit en de afwerking ziet, dan is de prijs volkomen logisch. Ook een groot pluspunt is dat er vurenhouten planken worden gebruikt van hoge kwaliteit en wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het is dus een duurzaam product, wat voor ons ook een fijn idee is.

Conclusie

Wij raden dit product zeker bij jullie aan, voor diegene die een keer wat anders met een mooie foto wil. Albelli is de site waar je moet wezen voor je foto op hout. Bestelgemak, de levering, de kwaliteit en de kwaliteit/prijs verhouding is goed! Ook het duurzame aspect bij de foto op hout vinden wij een heel fijn idee. Wij zijn enorm blij met het resultaat, en zouden voor een speciale foto overwegen om zeker het product bij dit bedrijf te bestellen.

**Uiteraard schrijven we niet over producten die we niet eerst zelf hebben getest en/of gezien. We kregen daarom van albelli een foto op hout toegezonden, waarop wij deze review gebaseerd hebben. Wij hebben deze review vanuit ons eigen gevoel geschreven, en er is ons niks opgelegd om te schrijven, hier zijn wij totaal vrij in geweest!**

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.