Expat life,  Het leven van

Musthave apps voor een vakantie naar Alanya

Smartphones en tablets, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken ze om te bellen, om berichten te versturen, om onze e-mails te lezen en natuurlijk voor nog veel meer dingen.

Wisten jullie ook dat er handige apps zijn, die je goed kunt gebruiken tijdens jouw vakantie naar Alanya? Benieuwd welke dat zijn, kijk dan snel verder voor onze musthave apps voor IOS en Android apparaten:

Kentkart Mobile

Tegenwoordig maken de bussen in Alanya gebruik van een ov-kaart. Je kunt nu nog wel contant betalen, maar eigenlijk betaal je dan meer dan met de kentkart.

Het handige van deze app is dat je kunt zien waar de bus is en wanneer die komt. Ook kun je zien hoeveel geld er nog op jouw kaart staat en wanneer je voor het laatst jouw saldo hebt opgewaardeerd.

App Store
Play Store

TAV Mobile

Op de hoogte blijven van de laatste updates van jouw vlucht naar Gazipasa? Dan is deze app een ‘must’! Je kunt zelfs een profiel aanmaken en al jouw vluchten bijhouden en nog meer statistieken.

App Store
Play Store

ICF Airports Mobile

Reis je via Antalya? Dan mag deze app zeker niet ontbreken. Updates over jouw vlucht kun je hier makkelijk terug vinden. Weet je niet precies waar je moet wezen? Er staan kaarten op van de terminals en nog veel meer.

App Store
Play Store

Alanya Offline Map and Travel Trip Guide

Zeer handige offline kaart van Alanya. Je hebt geen internet connectie nodig dus ook geen extra eventuele kosten.

App Store Only

Guide to Turkey

Een gids voor Alanya. In deze app vind je recensies van winkels, restaurants en andere bedrijven in de buurt. Een leuke tip in de buurt kan nooit kwaad!

Play Store Only

Duolingo

Graag de Turkse taal een beetje onder de knie krijgen? Deze app is leuk en leerzaam tegelijkertijd. Elke dag een paar minuten oefenen en je kunt zeker wat woordjes en zinnetjes in het Turks zeggen tijdens jouw vakantie!

App Store
Play Store

 Weet jij nog musthave apps voor Alanya?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *