OVER ONS

Wie zijn wij

Welkom op ons blog! Alanyalicious geeft de hersenspinsels weer van twee blondies die hun hart hebben verpacht aan hun Turkse echtgenoten en hun Turkije. Dat dit een leven is met vallen en opstaan maakt het wel zo interessant…

Wat je op onze blog kunt verwachten? Datgene wat een gemiddelde jonge Hollandse blom van begin 30 bezig houdt: van inspiratie op het gebied van lifestyle, travel, food tot persoonlijke verhalen; over onze gezinnen, vriendschappen, ondernemerschap en dat alles gaat gepaard met genoeg hilariteit en af en toe een traantje. Alles natuurlijk overgoten met een Turks sausje. Want geloof ons, we maken wat mee hier in het Turkse toeristenplaatsje Alanya!

Ons leven in Alanya is zoet, en met een knipoog naar onze passie voor eten zelf ‘delicious’ te noemen, Alanyalicious dus! Ons blog is bedoeld als een verfrissende, positieve input voor zowel mede-expats als algemeen geïnteresseerden. Het gaat bij wat wij hier delen om de kleine dingen in het leven, de schoonheid van het land waar we wonen en de mensen om ons heen.

3 Comments

 • Gesso Bos

  Geachte mevrouw,
  Wij komen sinds 1970 in Turkije (vakantie hele maand in April)
  Nostalgie is voor ons erg belangrijk, vandaar onze vraag of u ons kunt helpen met directe informatie of website te verstrekken van de instantie die ons kan helpen.
  Al jaren zijn we bezig te zoeken naar het ALANYA vanaf 1970.

  Wat zoeken wij?

  Indertijd zaten wij in Konakli en gingen met de Dolmus 3x per week naar Alanya.
  Met kamelen die ons naar de haven bracht, een grot opening en restaurants waar wij Pizza aten, met zicht op de ingang van de grot.
  Was dit bij het hotel aan de haven, bij de Rode Toren?

  Het is nu helemaal veranderd, is dit door een aardbeving gekomen?

  1. Kunt u mij vertellen hoe en wanneer deze veranderingen zijn gekomen?
  2. Bestaat er een website waarin dit te zien is?
  3. Boven op Alanya Kalesi, staan borden met foto’s, doch daar komen wij niet helemaal
  uit.
  AUB help ons, wij zullen dit enorm waarderen.

 • Delia

  Hoi meiden. Leuke blog hebben jullie! Ik woon zelf in Side dus veel artikelen zijn heel herkenbaar voor mij. Echt leuk om te lezen. Niet te lange artikelen en leuke afwisseling 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.