OVER ONS

Wie zijn wij

Welkom op ons blog! Alanyalicious geeft de hersenspinsels weer van twee blondies die hun hart hebben verpacht aan hun Turkse echtgenoten en hun Turkije. Dat dit een leven is met vallen en opstaan maakt het wel zo interessant…

Wat je op onze blog kunt verwachten? Datgene wat een gemiddelde jonge Hollandse blom van begin 30 bezig houdt: van inspiratie op het gebied van lifestyle, travel, food tot persoonlijke verhalen; over onze gezinnen, vriendschappen, ondernemerschap en dat alles gaat gepaard met genoeg hilariteit en af en toe een traantje. Alles natuurlijk overgoten met een Turks sausje. Want geloof ons, we maken wat mee hier in het Turkse toeristenplaatsje Alanya!

Ons leven in Alanya is zoet, en met een knipoog naar onze passie voor eten zelf ‘delicious’ te noemen, Alanyalicious dus! Ons blog is bedoeld als een verfrissende, positieve input voor zowel mede-expats als algemeen geïnteresseerden. Het gaat bij wat wij hier delen om de kleine dingen in het leven, de schoonheid van het land waar we wonen en de mensen om ons heen.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *